ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΘΟΥΜΕ. (ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ)

Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2011

ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ


ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ

Η ιστοσελίδα αυτή ασχολείται με τις Τ.Α.Ε.Π.Τ. οι οποίες μετά από έρευνες έχουν αποσαφηνιστεί κατά ένα μεγάλο ποσοστό και προωθούν την καλλιέργεια τους μέσω ειδικών εκπαιδευτών οι οποίοι μελετούν και εκπονούν προγράμματα εκγύμνασης, τεχνοτροπίας άοπλης και ένοπλης μάχης σύμφωνα με το αρχέγονο ελληνικό ένστικτο επιβίωσης.
Η ομάδα «ΤΑΕΠΤ», διδάσκει τις τριμερείς πολεμικές τέχνες μέσα από μια μεθοδολογία η οποία σε ελάχιστο χρονικό διάστημα μπορεί να παράγει ικανούς μαχητές σε 3 επίπεδα:
 • Διανοητικό επίπεδο
 • Συναισθηματικό επίπεδο
 • Σωματικό επίπεδο

            Η εκπαίδευση ξεκινάει δίδοντας βάρος στο σωματικό επίπεδο, μέσω σωστής διατροφής , σωστής εκγύμνασης.
Στη συνέχεια εισάγεται στην εκπαίδευση στο διανοητικό επίπεδο, το οποίο γίνεται μέσω αληθούς γνώσης και αληθών επιστημών. Τελικό στάδιο και πιο μακροχρόνιο (χωρίς βέβαια να σταματούν τα προηγούμενα ποτέ) είναι η εκπαίδευση στο συναισθηματικό και συνέχεια του σωματικού επιπέδου. Το συναισθηματικό μέσω καλών τεχνών και Πυρρίχιου πολεμικού χορού και σωματικό μέσω πολεμικών τεχνών και δη Παγκρατίου (άοπλου και ένοπλου).

            Σκοπός των ΤΑΕΠΤ, είναι οι σπουδαστές να προοδεύσουν στα 3 αυτά επίπεδα με απώτερο σκοπό να βοηθήσουν στην επιβίωση τόσο των ιδίων και των συγγενών τους, φίλους κτλ, όσο και της πατρίδας τους αλλά και του πλανήτη γη, σύμφωνα με τους Συμπαντικούς Νόμους.  Δεν υπάρχει κανένα τελετουργικό κανένα είδος μύησης, όλα είναι ανοικτά και ξεκάθαρα και αποδεδειγμένα, δίχως να εμπλέκονται θρησκείες (παντός είδους) ή ιδεολογικά δόγματα και επικίνδυνες φιλοσοφικές προσεγγίσεις. Οι όλες γνώσεις που υπάρχουν στα χέρια της ΤΑΕΠΤ, προέρχονται κατά το μεγαλύτερο ποσοστό από τα κείμενα της Ο.Ε.Α. (ομάδα Ελληνικής αποκατστάσεως) και το ιστολόγιο Έλλην και Χάος.

            Η ομάδα ΤΑΕΠΤ με την καθοδήγηση ειδικών γεωστρατηγικών και γεωπολιτικών αναλυτών, καθώς και ειδικών σε διανοητικό πόλεμο ατόμων,  είναι σε θέση να γνωρίζει σε βάθος το παιχνίδι των εξουσιαστικών κέντρων και με σκοπό την αφύπνιση των σπουδαστών να τους εκπαιδεύσει πώς να επιβιώσουν από την χαοτική και δουλική κατάσταση που πάει να επιβληθεί σε όλους τους κατοίκους του πλανήτη και πώς να τους πολεμήσουν στα 3 αυτά επίπεδα, εφ όσον χρειαστεί ώστε να ανατραπούν τα σκοτεινά σχέδια τους και να μπει γρήγορα η ανθρωπότητα σε κατάσταση Θεραπείας, προστατεύοντας και πολεμώντας σαν «Λευκά αιμοσφαίρια» τα «Καρκινώματα» που έχουν έρθει στην Γη.
            Αυτά όλα μπορεί να ακούγονται αρκετά παράξενα σε κάποιους όπως και ακούγονταν και σε εμάς άλλωστε πριν κάποια χρόνια. Αυτοί που θα ενδιαφερθούν να μάθουν περισσότερα θα τους βοηθήσουμε να ανακαλύψουν αλήθειες με τον σωστό τρόπο, οι οποίες πιθανόν να τους σώσουν τη ζωή στα επόμενα δύσκολα χρόνια που έρχονται.  Και λέμε με τον σωστό τρόπο διότι όταν αποκαλυφθούν απότομα αυτές οι αλήθειες σε κάποιον μέσο άνθρωπο κατά 90% θα πάθει κατάθλιψη και ίσως σχιζοφρένεια καθώς δεν αντέχει την απότομη αφύπνιση.

Η εκπαίδευση στο σωματικό επίπεδο περιλαμβάνει :
 1. Σωστές γυμναστικές μεθόδους χωρίς όργανα γυμναστικής (με το σωματικό βάρος)
 2. Προπόνηση με βάρη (ασκήσεις μπάρας άρσης βαρών, ασκήσεις με Δράμια – Kettlebells)
 3. Σεμινάρια σωστής ημι – αλκαλικής διατροφής
 4. Εξάσκηση στο Παγκράτιο (πάλη με λαβές και κτυπήματα)
 5. Εξάσκηση στο πολεμικό άοπλο Παγκράτιο (άμεσες εξουδετερώσεις αντιπάλων – επιθετικές τακτικές – τεχνικές τραυματισμού ή θανάτωσης)
 6. Εξάσκηση στο ένοπλο Παγκράτιο (Φυλόσχημο Αθηναϊκό – Δόρυ  - ασπίδα – Διπλός Πέλεκυς)

Στο συναισθηματικό επίπεδο περιλαμβάνει κυρίως τον Πυρρίχιο:
 1. Χορός πυρρίχιου άοπλος
 2. Χορός πυρρίχιος με μαχαίρια
 3. Χορός πυρρίχιος με σπαθί και ασπίδα
 4. Χορός πυρρίχιος με ασπίδα και Δόρυ

Στο διανοητικό επίπεδο η εκπαίδευση περιλαμβάνει:
 1. Ανοικτές εισηγήσεις γεωπολιτικής – γεωστρατηγικής ανάλυσης
 2. Διαλέξεις Μαθηματικών δωδεκαέδρου
 3. Διαλέξεις Αστροφυσικής
 4. Διαλέξεις Αληθών Επιστημών – Αληθών γνώσεων
 5. Σαββατοκύριακα επιβίωσης στο βουνό (σεμινάρια πώς να επιβιώσεις από πυρηνικό – χημικό – βιολογικό πόλεμο κτλ)
 6. Σύνταξη κειμένου για διανοητικό πόλεμο εχθρού – αφύπνιση φίλων.


            Η προσπάθεια αυτή αφύπνισης του πραγματικού αρχαίου ελληνικού πνεύματος, του αρχέγονου καλύτερα μπορώ να πω, είναι ίσως η τελευταία που γίνεται καθώς έχουμε ήδη μπει στους έσχατους καιρούς και ο μόνος τρόπος για να επιβιώσει κανείς και να μπορέσουμε σαν σύνολο να αλλάξουμε τα πράγματα είναι να αφυπνίσουμε όσους περισσότερους μπορούμε. Ο κίνδυνος είναι πολύ μεγάλος καθώς όλοι προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν την υποτιθέμενη «αφύπνιση» για να ομαδοποιήσουν τους ανθρώπους κι έτσι να τους έχουν υπό ελεγχόμενη δράση.  Εμείς σκοπό έχουμε να εκπαιδεύσουμε τον κόσμο που θα μας πλησιάσει, δεν έχουμε σκοπό ούτε να ομαδοποιήσουμε καταστάσεις ούτε να εκμεταλλευτούμε συνάθροιση ατόμων σε πολιτικούς ή ιδεολογικούς φορείς κτλ. 

16 σχόλια:

 1. mano ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΝΑΟΙΝΩΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. καλησπέρα!! μήπως τυχαίνει να χρησιμοποιείτε αυτή τη μέθοδο αφύπνισης και στα ιωάννινα;

   Διαγραφή
 2. ΑΥΤΗ Η ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΑΓΧΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΨΑΧΝΩ ΜΗΝΕΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΕΡΡΩΣΘΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Εχω την πεποιθηση οτι ο αρχεγονος ελληνικος σπορος αρχιζει και ανθιζει ακομη και στην πετρα, οπως ο αμαραντος.
  Τωρα πλεον δεν μας σταματαει τιποτα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΑΦΥΠΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ-ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΣΕ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑ-ΔΙΚΑΣΙΑ ΑΦΥΠΝΗΣΗΣ "ΑΡΝΗΣΗ - ΧΛΕΥΑΣΜΟΣ - ΘΥΜΟΣ - ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ - ΑΠΟΔΟΧΗ" ,ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΒΙΩΣΑ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΑ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΘΑΡΡΩ ΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑ ΣΕ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΠΡΑΞΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΩ ΟΛΑ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΣΙΝΟΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΩ ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΑ, ΣΑΝ ΥΓΕΙΕΣ ΛΕΥΚΟ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΟ, ΣΤΗΝ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕ Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 13500 ΕΤΗ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ.

  Υ.Γ. ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΗΝ ΜΥΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΗ ΓΝΩΣΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ. Ο ΜΟΝΟΣ ΦΟΒΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ο μόνος φόβος που κατοικεί στην ζωή μου είναι ο φόβος του εαυτού μου και η ανικανότητα του να υπερασπίσει το φώς....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. τι και αν κυλάει αίμα μέσα στις φλέβες μου... το ίδιο αίμα μπορούσε να κυλάει και δίπλα μου και ας είναι δικό μου... σημασία έχει ότι είτε μέσα μου είτε δίπλα μου το αίμα μου να είναι ελεύτερο......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΑΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ. ΝΑ ΚΑΝΩ 3 ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ.
  1. Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΑΒΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ, ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΕΑ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΣΧΑΤΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΑΦΥΠΝΙΣΘΗΚΑΤΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΕΑ. ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!
  2. Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΕΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΤΟΥ CROSS GYM ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ (ΛΟΥΚΑ ΡΑΛΛΗ 89). ΘΑ ΛΑΒΕΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Αδερφια καλησπερα. Κατεβαινω Πειραια, στις 9 Δεκεμβριου, για να ξεκινησω μαθηματα για του Πλοιαρχου Α, στου Ρεντη. Θα ηθελα να ξερω, αν μπορω να παρακολουθησω καποια μαθηματα(μονο απογευματινα, και Σαββατοκυριακο, γιατι το πρωι θα ειμαι στο Κ.Ε.Σ.Ε.Ν.). Με εκτιμηση
  ΗΛΙΑΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή